Wonen in verzorgingshuis Huize De Regentes

Huize De Regentes

Huize De Regentes is gevestigd in een schitterende villa op de grens van het Haagse Statenkwartier en duingebied Doornduin. Dit luxe, kleinschalig verzorgingshuis in Den Haag heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking. In Huize De Regentes wonen alleenstaanden én echtparen. Hier staan aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal. 

Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. 

In Huize De Regentes woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize De Regentes. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Afspraak maken voor een rondleiding? Vul het contactformulier in.

Fijn wonen, ook in coronatijd

We begrijpen dat de stap om te verhuizen naar een nieuw thuis voor ouderen een emotionele stap is en dat dit veel onzekerheid met zich meebrengt. Zeker nu we in Nederland nog altijd te maken hebben met corona. In onderstaande video leggen we uit hoe we ook nu bewoners een veilige leefomgeving bieden en hoe het fijne sociale leven binnen onze woonhuizen gewoon doorgaat.

De zorgvilla en de appartementen

Deze prachtige villa behoort tot het beschermd stadsgezicht van Den Haag en huisvest Huize De Regentes. Ons verzorgingshuis ligt vlakbij Scheveningen, heeft 26 luxe appartementen van circa 45 m2 en sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Het uitzicht bestaat uit het duingebied en de fraai aangelegde tuin. Op deze unieke locatie heeft u de luxe van enerzijds de stad met alle winkels en voorzieningen, en anderzijds de duinen en zee binnen handbereik.

Kosten

Wonen in onze zorgvilla in Den Haag is al mogelijk vanaf 3595 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 4615 euro.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • In woonwijk
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Huize De Regentes

Scheveningseweg 106
2584 AD Den Haag
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Deborah van Vuuren.

Vrouw des Huizes
Deborah van Vuuren

Proef de sfeer

Lees meer over Huize De Regentes onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Regentes

In Huize De Regentes bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. In ons verzorgingshuis in Den Haag geven we alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, zoals bijvoorbeeld van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Naast uw verpleging of verzorging, voorzien we bij Huize de Regentes in alle services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Sinds een jaar woont onze moeder in Huize De Regentes. Vanaf de eerste dag krijgt zij liefdevolle en respectvolle zorg. Ze heeft een prachtige kamer en geniet van de gezelligheid en de activiteiten in Huize De Regentes. De medewerkers zijn te allen tijde beschikbaar en er wordt met liefde, geduld en aandacht voor onze moeder gezorgd.

Kinderen bewoonster Huize De Regentes

Mijn moeder woont nu ruim 2 jaar in Huize de Regentes en voelt zich er helemaal thuis. Er zijn leuke activiteiten, die goed afgestemd worden op de wensen van de bewoners. Ook zijn er regelmatig uitstapjes en een feestje kunnen ze ook bouwen. Het appartement is fantastisch, het huis stijlvol en warm ingericht en er is een fijn terras.

Kinderen bewoonster Huize De Regentes

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize De Regentes willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Verzorgingshuis Huize De Regentes is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Regentes is er tijd voor echt contact. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in verzorgingshuis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.


Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 
 

Wonen in Huize De Regentes

Ons thuis ook uw thuis

In onze zorgvilla zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Regentes is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Regentes in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis. 

Zoek op trefwoord...