Fijn wonen bij Huize De Regentes

Verzorgingshuis Huize De Regentes, Den Haag

Zorgvilla Huize De Regentes is gevestigd in een schitterende villa op de grens van het Haagse Statenkwartier en duingebied Doornduin. Dit kleinschalige particliere verzorgingshuis heeft zorgappartementen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking.

U krijgt hier in een huiselijke sfeer veel aandacht en de beste persoonsgerichte zorg. Zowel alleenstaanden als echtparen zijn welkom om te komen wonen in ons particuliere verzorgingshuis.

Particulier verzorgingshuis met comfort

Wonen in een comfortabele omgeving met de beste zorg van betrokken medewerkers en dat 24 uur per dag. Dat kunt u verwachten van een particuliere verzorgingshuis zoals Huize De Regentes in Den Haag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in onze zorgvilla. Doordat er meer tijd is voor oprechte, ongehaaste aandacht weten we precies waar u blij van wordt (en waarvan niet). Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager  Ingrid de Laet via 06 424 666 09 of ingrid.delaet@compartijn.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen. 

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter.

De zorgvilla en de appartementen

Ons particuliere verzorgingshuis ligt vlakbij Scheveningen, heeft 26 luxe appartementen van circa 45 m2 en sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Wist je dat Huize De Regentes tot het beschermd stadsgezicht van Den Haag behoort? Het uitzicht is geweldig: het bestaat uit het duingebied en de fraai aangelegde tuin. Op deze unieke locatie heeft u de luxe van enerzijds de stad met alle winkels en voorzieningen, en anderzijds zijn de duinen en zee binnen handbereik.

Een fijne plek in Den Haag/Scheveningen voor ouderen met dementie of een fysieke beperking.

Kosten wonen in zorgvilla Den Haag

Wonen in deze bijzondere zorgvilla in Den Haag is al mogelijk vanaf 3840 euro, dit is inclusief servicekosten. Het meest voorkomende tarief is 5515 euro. Lees hier meer over ons all-inclusive concept

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • In woonwijk
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarIn overleg beschikbaar
Verzorgingshuis Huize De Regentes, Den Haag

Scheveningseweg 106
2584 AD Den Haag
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Ingrid de Laet

Locatiemanager
Ingrid de Laet

Proef de sfeer

Lees meer over Verzorgingshuis Huize De Regentes, Den Haag onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Regentes

In ons luxe verpleeghuis Huize De Regentes Den Haag bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. In ons verzorgingshuis in Den Haag geven we alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen appartement. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, zoals bijvoorbeeld van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Naast uw verpleging of verzorging, voorzien we bij verzorgingshuis Huize de Regentes in alle services.

 • We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed.
 • We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet.
 • We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners.
 • Uw familie en vrienden zijn altijd welkom in onze zorgvilla. Blijven logeren in de gastenkamer of aanschuiven bij het eten: dat hoort voor ons ook bij een complete, gastvrije zorg.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Sinds een jaar woont onze moeder in Huize De Regentes. Vanaf de eerste dag krijgt zij liefdevolle en respectvolle zorg. Ze heeft een prachtige kamer en geniet van de gezelligheid en de activiteiten in Huize De Regentes. De medewerkers zijn te allen tijde beschikbaar en er wordt met liefde, geduld en aandacht voor onze moeder gezorgd.

Kinderen bewoonster Huize De Regentes, via ZorgkaartNederland

Mijn moeder woont nu ruim 2 jaar in Huize de Regentes en voelt zich er helemaal thuis. Er zijn leuke activiteiten, die goed afgestemd worden op de wensen van de bewoners. Ook zijn er regelmatig uitstapjes en een feestje kunnen ze ook bouwen. Het appartement is fantastisch, het huis stijlvol en warm ingericht en er is een fijn terras.

Kinderen bewoonster Huize De Regentes, via ZorgkaartNederland

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In particulier verzorgingshuis Huize De Regentes willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Verpleeghuis Huize De Regentes is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Regentes is er tijd voor echt contact. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in onze zorgvilla overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.


Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn.nl
088-5721769 
 

Wonen in Huize De Regentes

Ons thuis ook uw thuis

In ons particuliere verzorgingshuis zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van verpleeghuis Huize De Regentes is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet zorgvilla Huize De Regentes Den Haag in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis. 

Zoek op trefwoord...