Werken als Verzorgende IG Nachtdienst bij Compartijn

Als Verzorgende IG Nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de nachtzorg in één van onze luxe, kleinschalige woonhuizen. Ben jij iemand die 's nachts wakker blijft en het een uitdaging vindt om niet precies te weten hoe je dienst zal zijn? Ontdek of een baan als nachtverzorgende bij Compartijn iets voor je is. Lees snel verder en solliciteer op één van de vacatures voor de nachtdienst als je enthousiast bent! 

De zorg in de nacht 

Als verzorgende in de nacht werk je alleen en ben je er voor onze bewoners. Jouw aanwezigheid biedt hen een veilig gevoel voor een rustige nacht. Je werkt van ongeveer tien uur 's avonds tot zeven uur in de ochtend. Dan draag je de zorg over aan het team dat de dag verder opstart. Onze zorgvisie is volledig gericht op de wensen en behoeften van de bewoners. Zij houden namelijk de regie over hun leven en dag/nachtindeling. Bij Compartijn draait het om de beste persoonlijke zorg en aandacht. Dit merk je door de extra tijd die er is voor jou als Verzorgende IG in de nacht:

  • Je hebt in de nacht alle tijd voor de bewoners. Uiteraard zullen ze vooral slapen, maar mochten ze hulp nodig hebben, dan ben je er. 
  • We werken als één team, ook al werk je in de nacht vaak zelfstandig. Als er tijd voor is, help jij je collega's met de was of de vaatwasmachine uitruimen.

Luxe, warm en uitdagend! 

Onze woonhuizen zijn eigenlijk meer luxe zorgvilla's. Iedere bewoner heeft een eigen luxe appartement. Familie is altijd welkom en worden door ons gastvrij ontvangen.  Onze visie: Als Verzorgende IG Nachtdienst ben je bij de bewoners op bezoek en zij zijn thuis. In onze woonhuizen wonen ouderen met dementie (PG) of somatische klachten. Je verleent dus zorg aan mensen met dementie of lichamelijke beperkingen. 

Veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Als Verzorgende IG in de nacht heb je ambities. Wil je je verdiepen in specifieke zorgverlening of juist je in de breedte ontwikkelen? Als je bij ons komt werken, gaan we met jou in gesprek en horen we graag waar jouw ambities liggen. En hoe je die bij ons kunt bereiken. Compartijn is onderdeel van een grote zorgorganisatie, dat ook thuiszorg of andere specialistische zorg biedt. Kortom: Volop kans en ruimte om te groeien! 

Staat jouw locatie er niet tussen? Wellicht hebben we Verzorgende IG vacatures voor andere diensten. Het overzicht van al onze vacatures vind je hier

Enthousiast? Laten we kennismaken! 

Ben je enthousiast, dan maken we heel graag kennis met jou. Je kunt direct solliciteren op één van de vacatures. Heb je nog vragen of wil je iets meer informatie voordat je de stap zet, schroom dan niet om ons te bellen via 088 184 0001. 

Wist je dat, je een baan als Verzorgende IG Nachtdienst heel goed kunt combineren met dagdiensten? Heb je interesse of wil je meer weten, ga met ons in gesprek!  

Zoek op trefwoord...