Werken als Verzorgende IG bij Compartijn

Werken als Verzorgende IG bij Compartijn

Ben jij een Verzorgende (IG) en wil je werken in ouderenzorg, in een kleinschalige woonlocatie waar écht tijd is voor de bewoners en waar jij als Verzorgende IG alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen?

Ontdek of een baan bij Compartijn iets voor je is tijdens een persoonlijke speeddate via het formulier onderaan deze pagina. 

Zorgen zonder haast

Bij Compartijn kijk je niet op de klok. Je hebt als Verzorgende IG alle tijd voor de bewoners. De zorg is volledig gericht op de wensen en behoeften van de bewoners. Zij houden namelijk de regie over hun leven en dagindeling. Bij Compartijn draait het om de beste persoonlijke zorg en aandacht. Dit merk je door de extra tijd die er is voor jou als Verzorgende IG:

  • De bewoners staan 's ochtends op wanneer zij willen. Je hebt alle tijd om hen te helpen met de verzorging zoals het uitzoeken van een mooie set kleding voor die dag.
  • Als verzorgende IG ben je actief betrokken bij de ontspanningsactiviteiten. Gaan we wandelen of boodschappen doen met de bewoners, dan loop je gezellig mee. 
  • Het uitreiken van medicatie hoeft niet 'tussendoor'. Je kunt er echt een één op één momentje van maken met de bewoner.  

Luxe, warm en uitdagend! 

Onze woonhuizen zijn eigenlijk meer luxe zorgvilla's. Iedere bewoner heeft een eigen luxe appartement. Familie is altijd welkom en worden door ons gastvrij ontvangen.  Als Verzorgende IG ben je bij de bewoners op bezoek en zij zijn thuis. In onze woonhuizen wonen ouderen met dementie (PG) en/of fysieke beperkingen. 

Veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Als Verzorgende IG heb je ambities en die willen we samen met je waarmaken. Je krijgt volop kans om door te groeien of jezelf te specialiseren in je vakgebied. Compartijn is onderdeel van een grote zorgorganisatie, dat ook thuiszorg of andere specialistische zorg biedt. 

Ben je een gediplomeerde Verzorgende IG, dan ben je hartelijk welkom in onze teams. Bekijk de actuele vacatures: 

Heb je nog geen diploma voor Verzorgende IG, maar ben je wel een gediplomeerde Helpende, dan ben je ook meer dan welkom. Kijk bij de vacatures voor Helpende of er een vacature is bij jou in de buurt. 

Enthousiast? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking 

Ontdekken wat Compartijn jou kan bieden qua baan- of doorgroeimogelijkheden? Meld je aan voor een vrijlijvende speeddate met Dion: 

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...