Past Compartijn Huize Eresloo bij jou?

Past Compartijn Huize Eresloo bij jou?

“Compartijn Huize Eresloo in Duizel ligt mooi in het groen in de Brabantse Kempen. Bij ons wonen ouderen met dementie of somatische klachten. Het huis heeft een luxe, warme sfeer, hierover krijgen wij vaak complimenten van bezoekers. Die sfeer en warmte máken we met elkaar!” aldus locatiemanager Angèle van Bokhoven.  

De bewoners houden zelf de regie

“Leefplezier staat bij ons voorop, dagelijks worden er activiteiten georganiseerd voor de bewoners maar leefplezier zit ook juist in de kleine dingen, ‘klein kijken’ vinden we belangrijk. Niet alles hoeft groots te zijn. Heel erg belangrijk hierbij is eigen regie van de bewoners, dit is altijd ons uitgangspunt.''

''Daarbij is een goede samenwerking binnen het team heel belangrijk; een onderlinge fijne werksfeer met humor op z'n tijd. Binnen Huize Erseloo is er ruimte voor groei en ontwikkeling voor medewerkers en we worden enthousiast van originele ideeën. Past dit bij jou? Dan maken we graag kennis met je!” aldus Angèle.  

Warmte, aandacht en persoonlijke zorg

Ben je benieuwd hoe andere collega's het werken bij Compartijn ervaren? Bekijk dan onderstaande video. 

We zoeken nieuwe collega's!

Bij Compartijn werk je niet op de klok, maar we hebben echt de tijd voor persoonlijke zorg en aandacht naar onze bewoners. Hiermee creëren we een thuis voor ons bewoners als het thuis niet meer gaat. Momenteel kun je bij Huize Eresloo komen werken in verschillende functies. Momenteel zijn wij op zoek naar VIG’ers, Helpende, Verpleegkundige, een Kok en Woonassistent schoonmaak.

Werken bij Compartijn is dus ...  

  • écht tijd hebben voor de bewoners   
  • werken in een luxe en kleinschalig woonhuis   
  • er zijn voor ouderen met dementie of/en somatische klachten   
  • als een team de zorg organiseren met veel vrijheid   
  • volop aandacht voor jou en jouw ambities  

Bekijk de vacatures

Past dit bij jou? Dan maken we graag kennis met je! Ga via onderstaande linkjes naaar de vacature van jouw keuze: 

Liever eerst vrijblijvende kennismaken?

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over het werken bij Huize Eresloo? Of wil je langskomen in het woonhuis om sfeer te proeven? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met recruiter Cathelijne via onderstaand formulier.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...