Ontdek de zorgweek

Toe aan een carrière switch? 
Ontdek alle mogelijkheden bij Compartijn tijdens de ontdekdezorg week   

Overweeg jij de stap om (weer) de zorg in te gaan? Wij bieden je die kans! Van 22 tot en met 27 maart is de landelijke ontdekdezorg week. Een volle week waarin wij van Compartijn jou alle mogelijkheden willen laten zien over het werken (en leren) in de ouderenzorg. Op deze pagina lees je wat er allemaal te doen is in de ontdekdezorg week en hoe je je kunt aanmelden voor de activiteiten:  

Meet & Greet met herintreders Wilma & Yvonne  

Wilma & Yvonne werken allebei bij Compartijn in Huize Roosdael. Ze kozen er twee jaar geleden bewust voor om weer in de zorg te werken. Wilma bleef haar hele werkleven ‘iets’ missen en Yvonne werd getriggerd door corona. Ze vertellen hun verhaal in de Meet & Greet tijdens de ontdekdezorg week.   
Ook recruiter Dion is aangeschoven bij deze ontmoeting. Hij kan je alles vertellen over het werken bij Compartijn en in welk woonhuis wij momenteel nieuwe zorgverleners zoeken.  

Praktische informatie 
Wanneer: Dinsdag 23 maart (aanmelden tot 20 maart)  
Tijd: 14:30 – 15:30  
Na aanmelding ontvang je een persoonlijke link naar de Teams-meeting.  

Meet & Greet met recruiter Dion  

Maak tijdens deze ontdekdezorg week een afspraak met recruiter Dion. In een persoonlijk een-op-een gesprek kan hij je uitgebreid vertellen wat de unieke zorgvisie van Wonen bij September is: kleinschalig én echt gericht op de bewoners. Ook ontdek je het veelzijdige aanbod aan vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld zonder (actuele) zorgdiploma's al aan de slag in een woonhuis van September. Dion vertelt je er alles over. Geef gerust al vooraf je vragen aan hem door, zodat je die tien minuten zeker je antwoord op je vragen hebt!  

Praktische informatie  
Wanneer: Woensdag 24 maart en Vrijdag 26 maart (aanmelden tot 20 maart) 
Tijd: 10 minuten, tussen 15:00 en 17:00  
Je ontvangt na aanmelding een persoonlijke Teams-uitnodiging van Dion. Je kunt eventueel je vragen alvast vooraf naar hem mailen: recruitement@wonenbijseptember.nl.  
 
Meet & Greet met opleidingsfunctionaris Jacqueline  

Maak tijdens deze ontdekdezorg week een afspraak met Jacqueline, opleidingsfunctionaris bij Wonen bij September. In een een-op-een gesprek kan zij je uitgebreid vertellen wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn om weer aan de slag te gaan in de zorg én bij September. Ze denkt graag met je mee over welke stappen je moet zetten en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen. Wist je bijvoorbeeld dat Wonen bij September ontzettend veel interne cursussen en trainingen geven die jou weer klaarstomen voor werken in de zorg? Ontdek alles in tien minuten en vraag een gesprek aan met Jacqueline.  

Praktische informatie  
Wanneer: Donderdag 25 maart  
Tijd: 10 minuten, tussen 15:00 en 17:00 (aanmelden tot 20 maart)  
Je krijgt na aanmelding een persoonlijke Teams-uitnodiging van Jacqueline. Je kunt eventueel je vragen alvast vooraf naar haar mailen: opleidingen@wonenbijseptember.nl.  

Meld je aan voor de Meet & Greets

Ja, ik wil meedoen met de Ontdekdezorg week van Compartijn en ik meld mij aan voor:


Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...