26 januari 2023

Stadsvilla ‘Huize Ter Gouwe’ in Gouda opent haar deuren

Vandaag was het dan zover. Martine Rau kreeg de sleutel overhandigd van ‘haar’ nieuwe zorgvilla in het centrum van Gouda. Huize Ter Gouwe wordt straks het nieuwe thuis van 28 ouderen die door dementie of een fysieke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Martine en haar team staan te popelen om straks de eerste bewoners te kunnen verwelkomen!

 

Sfeervol nieuw thuis

Na het bouwen, schilderen en stucen is de afgelopen weken de laatste hand gelegd aan het inrichten van Huize Ter Gouwe. Prachtige schilderijen van oude meesters, verschillende hoekjes waar bewoners het gezelschap van anderen kunnen opzoeken, een ruime keuken waar straks door een echte kok heerlijke maaltijden bereid worden. Zelfs de bossen verse bloemen staan al op tafel! Martine: "Aan de inrichting zal het in ieder geval niet liggen. Ook al zijn er nog geen bewoners, het voelt nu al ontzettend fijn om hier rond te kunnen lopen."

Een Goudse stadsvilla aan het water

Huize Ter Gouwe ligt op een prachtige locatie aan het water in het centrum van Gouda. De stadsvilla met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis staat te pronken op het terrein van het Bolwerk, tegenover de Lichtfabriek. Aan de waterkant zit een grote veranda, een fijne plek waar bewoners straks kunnen genieten van de bootjes die langsvaren. In Huize Ter Gouwe staan wonen, welzijn en huiselijkheid centraal. Alles draait om die ene vraag. Wat kunnen wij doen om u een mooie dag te bezorgen? Met die vraag wil Martine heel graag aan de slag. “Warme en professionele zorg geven, waarbij bewoners zich echt thuis kunnen voelen en elke dag opnieuw leefplezier ervaren.” 

Sfeer proeven

Bent u benieuwd naar Huize Ter Gouwe? U bent van harte welkom voor een rondleiding! Neem hiervoor contact op met locatiemanager Martine Rau via 06 404 137 55 of martine.rau@compartijn.nl.

Stadsvilla ‘Huize Ter Gouwe’ in Gouda opent haar deuren

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...