13 december 2022

De genietmomentjes uit onze huizen in deze maand: van stoomboot naar mistletoe!

Elke dag zijn er mooie momenten in de huizen van Compartijn. En in deze tijd van het jaar net nog even meer! Het Sinterklaasfeest is uitbundig gevierd en overal staan inmiddels mooi versierde kerstbomen. De kerstsfeer is warm en bijzonder. Iedereen hoort erbij en zeker in deze toch wat donkere en soms nostalgische maanden is daar extra aandacht voor. Lees hieronder hoe het er in onze huizen aan toe gaat deze feestmaand. Onderaan de pagina vindt u de mooiste foto's.

 

Zie ginds…

Bij Huize Eresloo werden de schoenen vol verwachting gezet en werden de voorbereidingen voor 5 december heel serieus genomen. In huize Hoog Kerckebosch werd Sinterklaas gevierd met gedichten, chocolademelk, lekkers en cadeautjes voor iedereen.

In huize de Regentes waren zelfs twee feesten! Eentje voor het team met hun kinderen en kleinkinderen. Ieder kind mocht bij de Sint komen en kreeg een cadeautje. Daarna kwam Sint nóg een keer langs om het feest met alle bewoners te vieren. Deborah, locatiemanager: “Het was fantastisch georganiseerd door het team en wat hebben de bewoners genoten. Sinterklaas mocht de cijfers voor de Bingo opnoemen en de cadeautjes uitdelen. Hij deed dit ontzettend goed en met veel humor. De bewoners gaven aan dat ze nog nooit zo'n grappige Sinterklaas hadden ontmoet en graag met de Sint op de foto wilden. Sinterklaas heeft uitgebreid de tijd genomen om aan alle wensen van de bewoners te voldoen.”

Het hoge bezoek bij Huize Stokhorst kreeg direct een mooie taak. Piet mocht hoogstpersoonlijk de bingoballetjes laten rollen. En natuurlijk moest er gezongen worden bij een valse bingo. De bewoners en team hebben genoten. Wat een gezellig feest!

Mistletoe

Nu Sint weer vertrokken is naar Spanje is het tijd voor het kerstgevoel! Bij Huize De Regentes in Den Haag bezochten ze een mooie kerstshow. ''We zijn met twee rolstoelbussen naar de Intratuin in Zevenhuizen gereden'', vertelt Verzorgende IG Hans. ''Lekker rondgesnuffeld, genoten van koffie met saucijs én heerlijk geluncht met elkaar. Echt een leuk uitje!''

Ook in Huize Roosdael zijn de voorbereidingen in volle gang. Afgelopen zaterdag hebben bewoners, verwanten en medewerkers gezamenlijk het hele huis in kerstsfeer gebracht. “Met als afsluiter een heerlijk stamppottenbuffet van onze chef-kok Gerda” aldus locatiemanager Maurice.

De genietmomentjes uit onze huizen in deze maand: van stoomboot naar mistletoe!

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...