Huize Ter Gouwe

Verwacht in 2022: Luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg, gelegen aan de Hoge Gouwe in Gouda. Dat is Huize Ter Gouwe in Gouda.

Huize Ter Gouwe wordt gerealiseerd op het braakliggende terrein aan het water tegenover de Lichtfabriek, ook wel bekend als het Bolwerk. Het wordt een stadsvilla in historiserende stijl met een knipoog naar een vooroorlogs pakhuis. Gelegen binnen de grachtengordel, direct naast de entreeweg de binnenstad in. Een punt dat iedereen in Gouda kent of gaat kennen. Winkels, voorzieningen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik. Er is volop ruimte voor parkeren op eigen terrein. Een huis bij uitstek geschikt voor een stadsleven.

In dit huis aanwezig

  • Huishouding
  • Wellness aan huis
  • Beschikbaar per2022
Huize Ter Gouwe


Gouda

Proef de sfeer

Lees meer over Huize Ter Gouwe onder de foto's.

Ruime zorgappartementen

Huize Ter Gouwe biedt zesentwintig zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Er zijn 22 appartementen van circa 45 vierkante meter en 4 appartementen van circa 60 vierkante meter voor echtparen. De zorgappartementen bestaan elk uit een woon- en slaapkamer, een ruime badkamer en een pantry. Alle appartementen zijn heel licht en hebben een luxe afwerkingsniveau. Natuurlijk is uw appartement voorzien van aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet. Omdat uw veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn er standaard ook aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Vanwege de dementie van mijn moeder zijn mijn ouders hier gaan wonen. Warm, respectvol, mensgericht, liefdevol en kleinschalig zijn woorden die van toepassing zijn. Een hele geruststelling voor ons als kinderen.

Kinderen bewoners Huize Ter Beegden

Naast de zorg voor mijn oma voel ik mij als kleinkind ook erg welkom bij Huize Stokhorst. Ik ben daar gemiddeld een paar keer per week voor mijn oma en ken de mensen van de verpleging en zij kennen mij.

Kleinkind bewoonster Huize Stokhorst

Zoek op trefwoord...