Wonen in Huize De Regentes

Huize De Regentes

Huize De Regentes is gevestigd in een schitterende villa op de grens van het Haagse Statenkwartier en duingebied Doornduin. Een luxe, kleinschalig huis waarin aandacht, warmte en de beste persoonlijke zorg centraal staan. Wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Deze prachtige villa behoort tot het beschermd stadsgezicht van Den Haag en huisvest ons zorghuis Huize De Regentes. Het huis heeft 26 luxe appartementen van circa 45 m2 en sfeervolle gezamenlijke ruimtes. Het uitzicht bestaat uit het duingebied en de fraai aangelegde tuin. Op deze unieke locatie heeft u de luxe van enerzijds de stad met alle winkels en voorzieningen, en anderzijds de duinen en zee binnen handbereik.

In Huize De Regentes woont u in een comfortabele omgeving en krijgt u de beste zorg van onze betrokken medewerkers, 24 uur per dag. We hechten er veel waarde aan dat u zich prettig voelt in Huize De Regentes. Zo maken wij van ons huis uw thuis.

Wonen bij Huize De Regentes is mogelijk vanaf € 4084,-. Het meest voorkomende tarief is € 4339,-.  Lees hier meer over ons all-inclusive concept. 

In dit huis aanwezig

 • 24/7 zorg
 • Logeerkamer
 • Chefkok
 • In woonwijk
 • Royale tuin
 • Eigen wasservice
 • Parkeren op eigen terrein
 • Grootte26 appartementen
 • BeschikbaarPer direct
Huize De Regentes

Scheveningseweg 106
2584 AD Den Haag
Routeomschrijving

Bij ons wonen? Bel of mail Chindy Kross.

Vrouw des Huizes
Chindy Kross

Proef de sfeer

Lees meer over Huize De Regentes onder de foto's.

Zorg op maat in Huize De Regentes

In Huize De Regentes bent u in goede handen. Onze kundige medewerkers bieden u dag en nacht professionele zorg op maat. We geven alle ondersteuning die u nodig heeft in uw persoonlijke verzorging en verpleging, gewoon in uw eigen omgeving. Uiteraard coördineren we ook de zorg die u buitenshuis nodig hebt, van de huisarts, de fysiotherapeut of de specialist in het ziekenhuis.

Complete dienstverlening

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw verpleging of verzorging. We voorzien in ruime services. We maken uw appartement schoon en verzorgen uw was- en strijkgoed. We koken vers en houden rekening met uw wensen of dieet. We bieden uiteenlopende dagactiviteiten die passen bij onze bewoners. Uw gasten zijn altijd welkom, ook om te blijven logeren in de gastenkamer of aan te schuiven bij het eten. Dat alles hoort voor ons bij een complete, gastvrije zorg.

Bewoners van Huize De Regentes
Bekijk dagboek
Bewoners van Huize De Regentes

Meer verhalen

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van mijn zusje. Zij voelt zich thuis en krijgt voldoende aandacht van de vriendelijke en behulpzame zorgverleners.

Zus bewoonster Huize De Baronie

Tijdens de eerste kennismaking werd de tijd genomen voor vraag en antwoord. Mooi was dat de deuren die open kunnen staan ook open staan, waardoor tijdens het gesprek een wat zoekende bewoonster binnenliep. Zij werd al snel door een verzorgende op een passende, geruststellende manier afgeleid en weer meegenomen naar de huiskamer. Prettig was ook dat twee personen met hun eigen knowhow aanwezig waren. Mijn man heeft zijn verblijf als veilig, comfortabel, warm en deskundig ervaren.

Echtgenote bewoner Huize Hoog Kerckebosch

 • Gezamenlijke voorzieningen
 • Betrokkenheid en aandacht
 • Uw kosten

Gezamenlijke voorzieningen

In Huize De Regentes willen we graag dat u samen met de andere bewoners kunt genieten van de gezamenlijke ruimtes. Daarom is het huis sfeervol en huiselijk ingericht. De woonkamer met open haard is gezellig. De royale eetkamer is uitnodigend. In de prachtige open keuken wordt vers voor u gekookt. Er is een gastenkamer waar familie en vrienden kunnen logeren en een heerlijke wellnessruimte, waar een thuiskapper of schoonheidsspecialiste kan komen om u te verwennen. En als u wilt, kunt u zich even terugtrekken in de bibliotheek.

Betrokkenheid en aandacht

Huize De Regentes is kleinschalig van opzet. Daardoor leert u onze medewerkers snel kennen – en zij u. De Vrouw des Huizes is het gastvrije aanspreekpunt voor u en uw familie. En onze betrokken medewerkers verdiepen zich graag in uw wensen en gewoontes. Van uw lievelingseten tot welke muziek u blij maakt en wat u graag leest. Er is ruimte voor een praatje, voor een spelletje, om uw favoriete taart te bakken in de open keuken. In Huize De Regentes is er tijd voor echt contact. 

Uw kosten

Wanneer u bij ons in huis overweegt te komen wonen, bekijken we samen met u welke kosten daarbij komen kijken. We berekenen de woon- en servicekosten voor het appartement van uw keuze. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte aanvullende kosten, omdat bij onze Comfort Care werkelijk alle kosten zijn inbegrepen. Uw zorgkosten worden vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). De lage, inkomensafhankelijke eigen bijdrage betaalt u aan het CAK.

Wilt u graag een indicatie van uw kosten? Neem contact op met onze zorgconsulent voor een persoonlijke berekening.


Patricia Waller Diemont
Patricia.WallerDiemont@compartijn
088-5721769 
 

Wonen in Huize De Regentes

Ons thuis ook uw thuis

In Huize De Regentes zijn 26 prachtige zorgappartementen gevestigd, ieder met een eigen woon-/slaapkamer, badkamer en een pantry. Alle aansluitingen voor radio, televisie, telefoon en internet zijn standaard aanwezig, net als de aansluitingen voor zorgmonitoring en alarmering.

Het interieur van Huize De Regentes is onder architectuur ontworpen en hoogwaardig afgewerkt. Uw eigen appartement kunt u natuurlijk inrichten naar uw wensen, met uw eigen spullen en herinneringen. Zo doet Huize De Regentes in niets denken aan een zorglocatie, maar voelt het als een warm, stijlvol thuis.

Zoek op trefwoord...