Werken als Helpende (Plus) bij Compartijn

Helpende (Plus) bij Compartijn

Ben jij Helpende (Plus) en wil je werken in ouderenzorg, in een woonlocatie waar écht tijd is voor de bewoners en waar jij als Helpende (Plus) alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen?

Ontdek of een baan bij Compartijn iets voor je is tijdens een persoonlijke speeddate via het formulier onderaan deze pagina. 

Zorgen zonder haast

Bij Compartijn kijk je niet op de klok. Je hebt als Helpende (Plus) alle tijd voor de bewoners. De zorg is volledig gericht op de wensen en behoeften van de bewoners. Zij houden namelijk de regie over hun leven en dagindeling. Bij Compartijn draait het om de beste persoonlijke zorg en aandacht. Dit merk je door de extra tijd die er is voor jou als Helpende:

  • De bewoners staan 's ochtends op wanneer zij willen. Je hebt alle tijd om hen te helpen met de verzorging zoals het uitzoeken van een mooie set kleding voor die dag.
  • Als Helpende ben je actief betrokken bij de ontspanningsactiviteiten. Gaan we wandelen of boodschappen doen met de bewoners, dan loop je gezellig mee. 
  • Het uitreiken van medicatie hoeft niet 'tussendoor'. Je kunt er echt een één op één momentje van maken met de bewoner.  

Luxe, warm en uitdagend! 

Onze woonhuizen zijn eigenlijk meer luxe zorgvilla's. Iedere bewoner heeft een eigen luxe appartement. Familie is altijd welkom en worden door ons gastvrij ontvangen.  Als Helpende (Plus) ben je bij de bewoners op bezoek en zij zijn thuis. In onze woonhuizen wonen ouderen met dementie (PG) en/of fysieke beperkingen. 

Veel ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Bij Compartijn is er ruimte voor jouw ambities. Samen maken we ze waar en gaan we kijken hoe we jouw ambities kunnen bereiken. Dat kan in het woonhuis waar je werkt, of ook bij onze zusterorganisaties zoals in de thuiszorg. Kortom: Volop kans en ruimte om te groeien! 

Nog geen zorgdiploma, maar wel een groot hart voor ouderen? Ga vrijblijvend in gesprek met recruiter Dion en ontdek de werk- en leermogelijkheden bij Compartijn.

Enthousiast? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking 

Ja, ik wil weten wat Compartijn mij kan bieden en meld mij aan voor een vrijblijvende speeddate:

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Zoek op trefwoord...