Een gevoel van dagelijks geluk

Vast en vertrouwd team in huis

Elk huis heeft een vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals voor activiteiten, individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Zij verdiepen zich in u als bewoner. Zij kennen naast uw wensen en gewoontes natuurlijk ook uw lievelingseten, persoonlijke muziekkeuze en leesvoorkeuren. Ze houden contact met uw familie en vrienden en misschien wel het allerbelangrijkste: ze hebben echt tijd voor u. Dat is ook waarom servicemedewerkers en zorgprofessionals zo graag bij Compartijn werken.

Een zinvolle dagbesteding, betrokkenheid en zingeving zijn in onze visie medebepalend voor uw gevoel van dagelijks geluk. Bij Compartijn bieden we activiteiten aan die niet alleen zorgen voor zinvolle bezigheden, maar ook een sfeer van huiselijkheid creëren. Het zijn deze activiteiten en momenten die in onze ogen een belangrijke bijdrage leveren aan uw dagelijks geluk.

Medisch-specialistische zorg op afroep

Onze bewoners hebben een psychogeriatrische aandoening als dementie of een somatische aandoening. Ons all inclusive-concept Comfort Care voorziet in alle (extra) ondersteuning die nodig is. Wij zijn er voor uw persoonlijke verzorging en verpleging. Dat doen wij bij u thuis, in uw appartement.

Daarnaast nemen wij de coördinatie van een behandeling van de (eigen) huisarts, fysiotherapeut, tandarts of mondhygiëniste en specialist ouderengeneeskunde op ons, net als de eventuele begeleiding naar hun praktijk of het ziekenhuis. U maakt gebruik van uw eigen behandelend artsen, net als thuis. Uw eigen zorgverzekering voorziet hierin. Als huis werken we daarnaast ook samen met een extern multidisciplinair team.

Intussen bij Compartijn

Laatste nieuws, achter de schermen en blogs over onze huizen

Zoek op trefwoord...