Tijdelijke opvang in een van onze zorghotels

Compartijn is een plek waar tijdelijke opvang voor ouderen en het verblijven in zorghotels mogelijk wordt gemaakt, bijvoorbeeld in Roermond of Scheveningen. Wij hebben verschillende locaties door heel Nederland en vanaf elke locatie werken we volgens dezelfde zorgvisie. We hebben respect voor de eigen identiteit, levensvisie, privacy en autonomie van elke bewoner en we stemmen onze zorg hier zoveel mogelijk op af. Ook bij onze tijdelijke opvang voor ouderen.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Tijdelijke opvang om te herstellen in onze zorghotels

Een tijdelijke opvang in een van onze zorghotels wordt vaak gebruikt wanneer ouderen nog thuis wonen in bijvoorbeeld Roermond of Scheveningen, maar bijvoorbeeld moeten herstellen na een ziekenhuisopname. Dit herstel gebeurt dan in een verpleeghuis of verzorgingshuis waar ouderen de zorg krijgen die ze behoeven. Wij hebben op elke locatie een vast team aan zorgprofessionals die 24 uur voor u klaarstaan om zorg te verlenen. In de zorghotels krijgt u een tijdelijke opvang in een van onze appartementen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van diverse gezamenlijke ruimtes. In al onze locaties door heel Nederland kunnen ouderen terecht voor tijdelijke opvang. Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Breda of Scheveningen? Dan zijn de zorghuizen van Compartijn de ideale plek voor u om te herstellen.

Kies voor een plek waar u zich thuis voelt

Of u nu voor langere tijd of voor tijdelijke opvang in onze zorghotels verblijft, bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en de beste zorg. Wij willen onze bewoners een comfortabel, prettig en veilig gevoel geven, ook als ze tijdelijk in een zorghotel in bijvoorbeeld Roermond of Scheveningen wonen. We bieden ze een thuis als het thuis wonen, voor even of permanent, niet meer gaat. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat ook uw familie en vrienden zich bij ons op hun gemak voelen. Familiegerichtheid is niet voor niets een van onze kernwaarden. Wij doen er dan ook alles aan om hen een welkom gevoel te geven. Neem contact op voor meer informatie over tijdelijke opvang voor ouderen of een verblijf in een zorghotel door heel Nederland, zoals Roermond of Scheveningen. U bereikt ons op 088 572 35 00 of via ons online contactformulier.

Zoek op trefwoord...