Particuliere opvang alzheimer patiënten

Compartijn is een organisatie die particuliere opvang voor Alzheimer patiënten verzorgt. Wij hebben luxe verzorgingshuizen door heel Nederland en verlenen onze zorg op een persoonlijke wijze. Onze zorgappartementen bieden een thuis aan ouderen voor wie thuis wonen niet meer verantwoord is.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Compartijn biedt particuliere opvang voor Alzheimer patiënten

Onze particuliere opvang voor Alzheimer patiënten staat bekend om zijn huiselijke en luxe sfeer. Dit komt onder andere door het feit dat onze medewerkers geen uniform dragen. Ook is er geen automatische voordeur of receptie. Bezoek moet gewoon aanbellen, net als thuis. Daarnaast is iedereen welkom. Bijzondere momenten zoals een verjaardag of een gezellig diner kunnen gewoon in ons huis worden gevierd, graag zelf! Dat zijn immers de momenten die het leven mooi en speciaal maken.

Vaste zorgteams

Om ervoor te zorgen dat Alzheimer patiënten zich prettig voelen in onze particuliere opvang, werken we met een vast zorgteam. Elk huis heeft een eigen vast team van servicemedewerkers en zorgprofessionals. Deze bieden de bewoners individuele begeleiding, activiteiten, verpleging, huishoudelijke hulp en helpen bij de persoonlijke verzorging van onze bewoners. Belangrijk om te weten is dat wij in onze particuliere opvang medisch-specialistische zorg voor onder andere Alzheimer patiënten op afroep hebben.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over onze opvangmogelijkheden en diverse huizen? Neem dan contact op met ons. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 088 572 35 00tel:0885723500. Wij vertellen u graag meer over onze zorg en zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur.

Bekijk ook:

Particuliere ouderenzorg
Verpleeghuis Hengelo
Zorghotel Den Bosch

Zoek op trefwoord...