Intensieve zorg

Intensieve en persoonsgerichte zorg en service in een luxe, stijlvolle en huiselijke woonomgeving: dát is wat u ontvangt bij Compartijn. Wij geloven er namelijk in dat, zelfs wanneer u niet meer zelfstandig kunt wonen, de plek waar u woont écht uw thuis kan worden. Met verschillende locaties over heel Nederland is er altijd een huis van Compartijn bij u in de buurt. Onze verzorgingshuizen zijn veelal gelegen in mooie, natuurrijke omgevingen met ruime mogelijkheden.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Wat houdt de intensieve zorg bij Compartijn in?

Mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, hebben vaak intensieve zorg nodig. Zij krijgen bij Compartijn 24-uurszorg en woonservice. Wat houdt dat precies in? Door de persoonlijke levensstijl van onze bewoners goed in kaart te brengen met de hulp van familie, kunnen wij precies de zorg leveren die nodig is. Doordat onze specialisten zich ook nog eens verdiepen in uw wensen en gewoontes en daarop inspelen, kunnen onze bewoners altijd leven zoals zij dat prettig vinden.

Voldoende aandacht voor vrienden en familie

Vrienden en familie zijn uiteraard ontzettend belangrijk voor het welbevinden van mensen. Daarom hechten we, naast intensieve zorg voor bewoners, ook veel aandacht aan de zorg voor vrienden en familie. Niet alleen bewoners, maar ook familie en vrienden moeten zich bij ons altijd welkom en thuis voelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij informeren u graag!

Bent u benieuwd wat Compartijn voor u kan betekenen? Bijvoorbeeld als het gaat om intensieve zorg in een kleinschalig en luxe complex, waar eigen identiteit, levensvisie en privacy vooropstaat? Bel voor meer informatie naar 088 298 64 64 en spreek direct met een van onze medewerkers.

Bekijk ook:

Eerstelijnsverblijf
Kleinschalig wonen met zorg
Langdurige zorg

Zoek op trefwoord...