Eerstelijnsverblijf

Wilt u tijdelijk eerstelijnsverblijf krijgen of kent u iemand die medische redenen tijdelijk niet thuis kan wonen en kortdurend wil verblijven in een zorginstelling? Dan kunt u uitstekend terecht bij Compartijn. Onze luxe appartementen zijn kleinschalig en bieden u een optimaal thuisgevoel, zelfs wanneer u slechts voor even bij ons verblijft. Daarnaast ontbreekt het u aan niets: onze professionele medewerkers voorzien u van 24-uurszorg en woonservice.

Aandacht voor eten en drinken, luxe omgeving, goede zorg en familiegerichtheid maken Compartijn bijzonder.

Wat houdt eerstelijnsverblijf precies in?

Eerstelijnsverblijf houdt in dat iemand om medische redenen tijdelijk niet thuis kan verblijven, maar moet verblijven in een zorginstelling. Dit komt bijvoorbeeld voor na een ziekenhuisopname. Een huisarts of specialist kan dan aangeven dat er specialistische zorg nodig is. Het is dan mogelijk te verblijven in een zorghotel als Compartijn.

Uitstekende zorg voor bewoners, vrienden en familie

Maar waarom zou u kiezen voor Compartijn als het gaat om eerstelijnsverblijf? Wij zijn een particuliere zorginstelling en bieden comfort care voor senioren. Dat betekent dat onze bewoners altijd voldoende zorg krijgen én er aandacht is voor de persoonlijke levensstijl. De eigen identiteit, de levensvisie en de privacy van de bewoners staan dus altijd voorop. Samen met familie stellen wij voor iedere bewoner een individueel zorgleefplan op, zodat bewoners precies de zorg ontvangen die zij nodig hebben. Dat onze bewoners, de vrienden en de familie zich welkom en thuis voelen, is een van onze hoofddoelen.

Diverse huizen door heel Nederland

Compartijn heeft diverse huizen met luxe appartementen door heel Nederland. Grote kans dat er een huis in de buurt staat. Wilt u meer weten over eerstelijnsverblijf bij Compartijn of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 088 298 64 64.

Bekijk ook:

Kleinschalig wonen met zorg
Langdurige zorg
24 uurs zorg
Verzorgingshuizen Tilburg

Zoek op trefwoord...